Web Analytics Made Easy - Statcounter

لاریجانی با اشاره به اینکه از بدبختی‌های موضوع حقوق بشر در سطح بین المللی این است که این موضوع بازیچه سیاست قرار می گیرد، گفت: فرانسه پرچمدار موج جدید حقوق بشری علیه ایران شده است و لابی سنگینی کرده تا کشورهای دیگر را علیه کشورمان تحریک کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، «محمدجواد لاریجانی» شب گذشته (سه شنبه 27 فروردین) با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره اقداماتی که در حوزه حقوق بشر علیه ایران انجام شده است به ارائه توضیحاتی پرداخت و با اشاره به اینکه از بدبختی‌های موضوع حقوق بشر در سطح بین المللی این است که این موضوع بازیچه سیاست قرار می گیرد، گفت: «در دو سه هفته اخیر موج جدیدی از تهاجم حقوق بشری علیه ایران راه افتاده است و هر بار یکی پرچمدار این موج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه این بار فرانسه پرچمدار موج حقوق بشری علیه ایران شده است، گفت: «این کشور لابی سنگینی کرده اند تا کشورهای دیگر را علیه کشورمان تحریک کنند و این اتفاق باعث شد که اتحادیه اروپا نه تنها تحریم ها را تمدید کند بلکه درباره پرونده متهم نسرین ستوده موضع گیری کرد.»

 

وی افزود: «البته اتفاق جدیدی نیفتاده و نخواهد افتاد یعنی آنها بر تحریم ها تاکید دارند و می خواهند بگویند که اگر در برجام هستیم و اسماً همراهی کردیم اما نسبت به لزوم رعایت حقوق بشر در ایران سخت می گیریم.»

 

لاریجانی در تشریح دلایل ایجاد این موج جدید حقوق بشری علیه ایران گفت: «بهانه این موج جدید، طرح یک پرونده است. آنها برای تخلف خود از برجام و نوعی کلاهبرداری سیاسی که کرده اند مستمسک هایی را از جمله حقوق بشر تهیه می کنند. آنها می خواهند آیکونی را برای زنده کردن نوعی مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایجاد کنند و با این تحرکات می خواهند بگویند که در داخل ایران پایگاه دارند.»

 

وی با اشاره به اینکه دولت فرانسه و دولت های اروپایی مختلف، بهانه می کنند که چرا خانم نسرین ستوده را زندانی و مجوز وکالت او را لغو کرده اند، ادامه داد: «نسرین ستوده چند سال پیش به دادگاه احضار و به 5 سال زندان محکوم شد و به نظر ما پروسه قضایی، درست طی شده است. وی متهم به تشویق به قانون شکنی و تجمعات شورش گونه و مانند آن است و در دوران محکومیت خود استراتژی جدیدی را با هماهنگی بیرون آغاز کرد و به طور مرتب مرخصی می رفت و به دیدن او می آمدند و عملیات جدیدی آغاز شد که شامل آشوب در داخل محوطه زندان، درگیری و کلیپ های مختلفی که پخش می کرد و حجم وسیعی از تحریکاتی که تخلف و قانون شکنی است که هر کدام عنوان دارد.»

 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با بیان اینکه دوباره دادخواست جدیدی علیه او مطرح و در دادگاه بدوی به 7 جرم محکوم شد، گفت: «او 2 وکیل برای اعاده دادرسی هم معرفی کرد که باید زمان رسیدگی به آن برسد چون 7 جرم انجام شده هر کدام مجازات جداگانه ای داشته است که بر اساس قانون ما، اشد مجازات مطرح می شود و مجازات ها جمع نمی شود . اما غربی ها مجازات های این 7 جرم را جمع کردند و 33 سال اعلام کرده اند در حالی که او در مرحله بدوی دادگاه به 7 سال مجازات محکوم شد که در مرحله تجدید نظر ممکن است این رای تغییر کند.»

 

لاریجانی با اشاره به اظهارنظر «مکرون» درباره این پرونده گفت: «مکرون اعلام کرد که این روند دادرسی عادلانه نبود در حالی که عدل باید بر اساس قوانین ما تعریف شود نه آنها. آنها می گویند که چرا حق وکالت را از او سلب کرده اند در حالی که موضع قاضی در لغو حق وکالت با دیگر تصمیمات و احکام او سازگار است زیرا یک وکیل قسم خورده است که از قانون تبعیت کند و بر اساس آن از متهم دفاع کند حال اگر یک وکیل، قانون شکنی را به طور رسمی تبلیغ و به آن عمل کند طبیعتاً نمی تواند وکیل باشد.»

 

وی با بیان اینکه رای قاضی ما در محکوم کردن و لغو پروانه وکالت او با هم سازگار است، افزود: «وکیل و غیر وکیل، استاد، پزشک و روحانی در مقابل قانون، شهروند معمولی و یکسان هستند. مسئولان فرانسوی و اروپایی به ما دستور دادند که سریعاً او را آزاد کنید در حالی که در خود جمهوری اسلامی ایران، آیا بالاترین شخصیت حکومتی ما مقام معظم رهبری می تواند چنین دستوری دهد؟ سیر قانونی دارد بنابراین این گفته اروپایی ها توهین به ملت ماست

 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به اینکه آنها به محکومی در ایران شهروندی افتخاری دادند و او را عضو شورای افتخاری و قاضی افتخاری و وکیل افتخاری کردند، گفت: «همه اینها دشمنی است و این اقدام آنها حقوق بشر نیست بلکه با هر معیاری حساب کنیم باز هم نادرست و توهین به ملت است. مکرون یادش رفت که رکورد خودش در داخل و خارج فرانسه چگونه است. وی با معترضان مردمی خود برخوردهای تندی دارد. اسلام ستیزی و نژاد پرستی در فرانسه شعله ور است.»

 

لاریجانی با یادآوری اقدامات مکرون در فرانسه خطاب به وی گفت: «چه جور رئیس جمهوری هستی که این فضاحت در کشورش وجود دارد؟ آیا حمایتی که آن ها از رژیم کودک کش و متجاوز و تروریست صهیونیستی و دولت سعودی می کنند توجیه دارد؟ آن ها با این کارشان شریک جنایت ها در یمن هستند. بر اساس اسناد داعش، مقدار زیادی پول و اسلحه فرانسوی به نیروهای داعش داده شده است بنابراین کشوری که چنین سوابقی دارد نمی تواند پرچمدار دفاع از حقوق بشر و دستور دادن به دیگر کشورها باشد و این کار آنها علامت تخاصم است.»

 

وی با بیان اینکه سیاست ایران در مقابل این تحرکات کاملاً روشن و بر مبنای احترام متقابل است، تصریح کرد: «غربی ها منتظر ظهور جمهوری اسلامی قوی نبودند بلکه منتظر افول این جمهوری بودند اما با ظهور آن به عنوان یک قدرت بزرگ موثر مواجه شدند و احساس می کنند این برای منافع آن ها خطرناک است بنابراین سعی می کنند این ظهور را مهار کنند و می دانند که نمی توانند مهار نظامی کنند زیرا بازنده خواهند بود بنابراین به مهار موقعیت جمهوری اسلامی هم در منطقه و هم درمشکلات داخلی توجه کردند و فشار اقتصادی آنها علیه ما همراه با تحرکات وسیع در داخل کشور ماست.»

 

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به اینکه دولت هایی مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی و اروپایی ها و دیگر حامیان منافقین، آبرویی برای دفاع از حقوق بشر ندارند، گفت: «لیست حقوق بشری که اروپایی ها از آن دفاع می کنند مفتضح و بی آبرو است و بررسی این لیست، اهداف آنها را نشان می دهد.»

 

لاریجانی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران سیاست بسیار اصولی در برابر این تهاجمات دارد، گفت: «این یکی از فروع دکترین مقاومتی است که حضرت امام راحل پایه گذار آن بود. ما هیچ فرصتی برای دفاع از خود در مجامع بین المللی یا مجامع دیگر را از دست نمی دهیم و به همه این اتهاماتی که به ما وارد می کنند پاسخ قوی می دهیم.»

 

وی با بیان اینکه دموکراسی مردم سالاری از جمله دستاوردهای کشورمان است، خاطرنشان کرد: «کسانی که به هر علتی علیه این نظم دموکراتیک تلاش می کنند مسلماً نمی توانند پرچم حقوق بشر را داشته باشند. دموکراسی ما دموکراسی سکولار لیبرال نیست بلکه دموکراسی عملیاتی است و دموکراسی های حقیقی، این گونه است. دموکراسی ما مبتنی بر عقلانیت اسلامی است. پرچم حقوق بشر و دفاع از کرامت انسانی باید به دست ایران باشد و هیچ پایگاهی مهمتر از اسلام برای دفاع از شرافت انسانی نیست.»/

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیل خبرگزاری شبستان خسارت سیل سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم کمک به سیل زدگان مسابقات قرآن مجلس بارندگی و سیلاب خبرگزاری شبستان محمد جواد لاریجانی نسرین ستوده حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۶۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم؛ محمد ستایش پور، دبیر علمی این نشست با بیان اینکه مبانی و اصول حقوق بشر در دنیا آمریکایی سازی شده است گفت: حتی آمریکا حقوق بشری را که توسط خودش تدوین شده و به دنیا ارائه می‌شود را هم در مواجهه با مسئله فلسطین و حقوق معترضان دانشگاهی خود نقض می‌کند و در رویارویی با مسئله حقوق بشر با سیاست‌های دوگانه رفتار می‌کند.

همچنین غلامعلی قاسمی، دانشیار گروه حقوق بین‌الملل دانشگاه قم با بیان اینکه فشار افکار عمومی می‌تواند بر سیاست‌های سران کشور‌های اروپایی و آمریکا در خصوص پایان جنگ غزه تاثیرگذار باشد، گفت: تجمعاتی از این دست می‌تواند به کاهش حمایت‌های همه جانبه سران کشور‌های غربی و آمریکایی از رژیم صهیونیستی منجر شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بررسی ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم
  • ابعاد حقوقی تجمع دانشگاهیان آمریکا در دانشگاه قم بررسی شد
  • ویدیو/ تأمین حقوق ملت فلسطین یک مطالبه بین‌المللی است
  • رئالیسم سیاسی چیست؟
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد
  • پرونده «آمیا»/ صحنه‌گردانان اتهام‌زنی علیه ایران چه کسانی هستند؟
  • تمامیت‌خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست است
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • تمامیت خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش کنی صهیونیست است